Koelkast reparatie Amsterdam

Koelkast reparatie Amsterdam

Koelkast reparatie Amsterdam, gewoon bij u aan huis.koelkast reparatie amsterdam
In tegenstelling tot wat u wellicht zou denken, zorgt overmatige ijsafzetting in uw koelkast er juist voor dat deze minder goed koelt. De gedachtegang dat het ijs een handje helpt bij het bewaren en op temperatuur houden van uw levensmiddelen is dan ook volstrekt onjuist! Een hoge mate van ijsafzetting en rijp in de koelkast duidt erop dat er teveel vocht aanwezig is in uw ijskast of vriezer, welke ten grondslag ligt aan de ijslaag die zich vormt. Tenzij u de koelkast reeds lange tijd niet meer ontdooid heeft, is dit een indicatie dat de koelkast niet meer optimaal functioneert.

Koelkast reparatie Amsterdam

Witgoed reparatie Amsterdam is uw betrouwbare deskundige voor alle problemen, storingen of defecten aan uw koelkast, groot en klein, ongeacht het merk van uw vries- of koelapparatuur.

Indien u er echter snel bij bent, hoeft er niets ernstigs aan de hand te zijn en hand uw koelkast vaak nog vrij gemakkelijk worden herstelt.  Met één telefoontje bent u ervan verzekerd dat uw koelkast in goede handen is, en in veel gevallen al snel weer draait als nieuw!

In het bovengenoemde voorbeeld van overmatige ijsafzetting in uw koelkast, is er wellicht een probleem met de deur rubbers die niet goed sluiten. Dit kan gebeuren wanneer vuil en vet een aanslag vormen op de rubbers, of wanneer deze daadwerkelijk gescheurd zijn of loslaten. Binnen een handomdraai heeft onze monteurs de rubbers voor u vervangen, gewoon bij u aan huis – u hoeft er de deur niet voor uit!

Anderzijds kan het ook zo zijn dat er intern iets niet goed werkt, bijvoorbeeld wanneer de vochtige lucht binnen uw No Frost koelkast niet meer adequaat wordt afgezogen. Hier komt net iets meer bij kijken dan het vervangen van deur rubbers, maar ook voor dergelijke ingrepen bent u bij koelkast reparatie Amsterdam aan het juiste adres.

Wij repareren zowel No Frost als Defrost modellen. Onze monteur heeft veel, voor de meest voorkomende problemen, reserveonderdelen standaard op voorraad, zodat uw koelkast veelal dezelfde dag weer werkt.

Voor iedere reparatie aan uw koelkast of vriezer belt u daarom meteen koelkast reparatie Amsterdam: Uw betrouwbare witgoed monteur!