Wasmachine reparatie Amsterdam Oost

Wasmachine reparatie Amsterdam Oost

Wasmachine reparatie Amsterdam Oost als het gaat om snelle en vakkundige reparatie aan uw wasmachine door ervaren witgoed monteurs in Amsterdam Oost. Meestal is uw machine dezelfde dag weer werkend. Bel nu uw wasmachine monteur Amsterdam Oost.wasmachine reparatie amsterdam oost

Wasmachine reparatie Amsterdam Oost voor reparatie van alle merken wasmachines, zoals:

AEG, ASKO, Baumatic, Beko, Miele, Bosch, Candy, Bauknecht, Samsung, SMEG, Hoover, Daewoo, Dyson, EDY, ETNA, Exquisit, Fagor, Hotpoint, Ariston, Indesit, Küppersbusch, LG, Electronics, MSystem, Miele, Neff, Pelgrim, Solitaire, Zanussi, Siemens, Whirlpool.

U start traditioneel uw wasmachine, maar na een tijdje merkt u dat het programma niet loopt zoals het hoort. Meestal merken klanten op dat:

de wasmachine blijft wassen zonder te stoppen en gaat niet naar de spoelfase;
de wasmachine schakelt de centrifuge niet uit, hij knijpt constant en de trommel neemt geen snelheid op;
de wasmachine spoelt het wasgoed constant uit en gaat niet door naar de centrifugeerfase.

Wasmachine reparatie Amsterdam Oost

Wassen zonder de machine te stoppen kan verschillende redenen hebben. Inclusief fouten in installatie of bediening.

Verkeerde aansluiting van de wasmachine op de afvoer. Als de afvoerslang zich onder het niveau van de tank bevindt, stroomt het water door zwaartekracht het riool in en wordt de machine gedwongen om constant water te krijgen. Hierdoor wordt het wassen tot in het oneindige uitgesteld. Om het probleem op te lossen, sluit u de afvoer van de machine aan volgens de instructies.

Overladen van de machine met wasgoed. Als het gewicht van dingen het toegestane gewicht overschrijdt, kan de wasmachine de trommel niet draaien tot de nodige omwentelingen tijdens het centrifugeren. Daarom draait de wasmachine de trommel zonder te stoppen, probeert hij het wasgoed uit te rollen zoals het hoort, en schakelt hij niet uit. Het is noodzakelijk om enkele items te verwijderen en de spin opnieuw te starten.

Onbalans van de belasting op de trommelas. Kan optreden als u één groot ding en meerdere kleine items wast. de wasmachine kan het wasgoed niet gelijkmatig over de trommel verdelen, dus draait hij deze constant rond in een poging dit te doen. U kunt proberen een groot ding handmatig over de trommel te verspreiden. Als dit niet helpt, zal het ding handmatig moeten worden uitgewrongen.

Besturingsmodule defect. Soms “hangt” de besturingseenheid van de machine, waardoor deze wast zonder te stoppen en niet uitschakelt. Probeer het te resetten. Koppel hiervoor de machine gedurende 10-15 minuten los van het stroomnet. Als na het inschakelen het probleem verdwijnt, was het een eenmalige storing en is uw machine in orde. U kunt gewoon doorgaan met wassen.

Wij diagnosticeren en leggen het probleem uit, alsmede repareren wij uw machine.
Het maakt hierbij niet uit waar u de machine heeft aangeschaft, wij kunnen het maken.
Wij repareren alle merken, typen en modellen en zijn uw meest betrouwbare optie voor snelle en lokale service, reparatie en onderhoud van uw wasmachine of wasdroger. Lekt uw wasmachine, wil de machine niet starten, komt er een nare lucht uit de machine? Ons team van wasmachine monteurs staat 6 dagen per week voor u klaar om u te helpen.