Witgoed Amsterdam Centrum

Witgoed Amsterdam Centrum

Witgoed Amsterdam Centrum heeft meer dan tien jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige reparatie van witgoed apparaten. Onze deskundige technici hebben een van de beste slagingspercentages voor eerste reparaties in de branche met maar liefst 97%. Wij repareren thuis met succes apparaten op dezelfde dag.

Ons team heeft veel ervaring op het gebied van witgoed reparatie en zullen u altijd een eerlijk advies geven of repareren nog de moeite waard is voor uw machine. Meestal is uw witgoed dezelfde dag weer werkend. Bel nu uw witgoed Amsterdam Centrum. witgoed amsterdam centrum

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende merken, o.a.:

AEG, ASKO, Baumatic, Beko, Miele, Bosch, Candy, Bauknecht, Samsung, SMEG, Hoover, Daewoo, EDY, ETNA, Exquisit, Fagor, Hotpoint, Ariston, Indesit, Küppersbusch, LG, Electronics, MSystem, Miele, Neff, Pelgrim, Zanussi, Siemens, Whirlpool.

Witgoed Amsterdam Centrum

Wij bieden een betaalbare, eerlijke en professionele reparatieservice voor apparaten die ervoor zorgt dat uw apparaten thuis of op het werk snel worden gerepareerd en zo blijven.

Vertrouwen is onze eerste prioriteit.

Het vinden van een betrouwbare reparatieservice voor apparaten kan een uitdaging zijn. Er zijn veel valkuilen die u moet vermijden, zoals verborgen kosten en vergoedingen na voltooiing van de reparatie, slordig werk, rommelige en onvriendelijke reparateurs en slechte klantenservice.

Als lokaal gerund familiebedrijf is ons niveau van toewijding aan onze klanten vergelijkbaar met dat van het ene familielid tot het andere. We voeren reparaties consequent de eerste keer uit en doen het werk zoals het hoort. We streven er ook naar om te voldoen aan de hoogste normen voor reparatie van apparaten, terwijl we sterke interpersoonlijke relaties met onze klanten onderhouden.

Met betrekking tot vergoedingen geven we u altijd een schriftelijke schatting die zeer dicht bij de eindafrekening ligt. Er is geen kans dat er verborgen kosten of toeslagen worden toegevoegd aan de rekening na voltooiing van de reparatie. Wat wij bieden, is wat u betaalt – zo simpel is het.

Ervaring en expertise in overvloed

Ons reparatieteam is een van de beste in Amsterdam en omgeving. Verschillende van onze reparateurs maken al vele jaren deel uit van witgoed reparatie Amsterdam. Ze weten precies hoe we graag werken: altijd de klant centraal stellen en tegelijkertijd een kwaliteitsvolle service leveren.

Onze technici geven handige instructies over hoe u uw apparaat kunt repareren. Ons doel is niet alleen om uw apparaat te repareren, maar u ook te helpen uw apparaten te onderhouden zonder de hulp van een technicus.

Wij nemen het serieus om altijd te streven naar de hoogste dienstverlening in de witgoed branche.
Tevredenheid van onze klanten staat voorop.
U kunt bij ons terecht voor reparatie van alle merken witgoed, maar mocht het voorkomen dat uw machine niet meer te repareren is, dan kunt een eerlijk advies verwachten van onze witgoed monteur omtrent de aanschaf van een nieuwe machine.