Witgoed Amsterdam Zuidoost

Witgoed Amsterdam Zuidoost

Witgoed Amsterdam Zuidoost met veel ervaring op het gebied van witgoed reparatie, alsmede aanschaf van nieuw witgoed. In Amsterdam helpen wij u graag met uw witgoedreparatie. Veelal is uw witgoed dezelfde dag weer werkend. Bel nu witgoed Amsterdam Zuidoost.witgoed amsterdam zuidoost

Reparatie en verkoop van merken, zoals:

AEG, ASKO, Baumatic, Beko, Miele, Bosch, Candy, Bauknecht, Samsung, SMEG, Hoover, Daewoo, EDY, ETNA, Exquisit, Fagor, Hotpoint, Ariston, Indesit, Küppersbusch, LG, Electronics, MSystem, Miele, Neff, Pelgrim, Zanussi, Siemens, Whirlpool.

Ongeveer twintig procent van het elektriciteitsverbruik van een huishouden wordt gebruikt door apparaten. Elektriciteitsverbruik is tegenwoordig een veelvoorkomend probleem voor de beschaving, aangezien de hele planeet vecht en worstelt om energiebronnen terug te winnen. Om deze reden zijn velen van ons zich meer bewust geworden van het verkleinen van onze ecologische voetafdruk en doen we ons best om te besparen op het verbruik van elektriciteit, water en andere bronnen. Er zijn een paar eenvoudige dingen die u in het hele huishouden kunt oefenen om te besparen op energieverbruik. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de grootste verbruikers van elektriciteit in een huis koelkasten, wasmachines en drogers, diepvriezers en elektrische fornuizen zijn.

Witgoed Amsterdam Zuidoost

Koelkasten

De plaats voor de koelkast en vriezer moet de koudste plaats zijn in een kamer of huis. Vermijd de nabijheid van verwarmingstoestellen en elektrische fornuizen en zorg ervoor dat ze niet worden blootgesteld aan zonlicht of een andere warmtebron. Bij het plaatsen van deze toestellen dient u ook voor voldoende ventilatieruimte te zorgen. Een afstand van de muur van 2-4 inch wordt aanbevolen. Anders kan er door oververhitting een toename van het elektriciteitsverbruik optreden. Zorg er ook voor dat je de koelkast- en vriezerdeuren na gebruik goed sluit en niet onnodig lang open laat staan. Zet ook nooit warme etenswaren in de koelkast of vriezer. Het is het beste om te wachten tot het eten is afgekoeld. Maak het regelmatig schoon, omdat het extra energie verbruikt als er zich ijs op de binnenmuren vormt. Als de temperatuur op de koelkastthermostaat is ingesteld tussen de 35 en 40 graden, en de vriezer op 30 graden, dan werkt hij het meest efficiënt. Een koelkast met een inhoud van 8 tot 10 kubieke voet is genoeg voor twee volwassenen, dus het is niet nodig om extra grote apparaten te kopen. Voor elk extra gezinslid wordt nog eens 5 tot 10 kubieke voet aanbevolen.

Wasmachines, drogers en vaatwassers

Was- en droogmachines kunnen over het algemeen ook behoorlijk veel energie verspillen. Gebruik bij het wassen van kleding waar mogelijk korte programma’s, omdat dit u zowel elektriciteit als tijd bespaart. Het meeste wasgoed hoeft alleen maar opgefrist en voorzichtig gewassen te worden. Laad uw wasmachine niet te vol met wasmiddel, maar doe alleen zoveel als nodig is. Als u het te veel overdrijft, is extra spoelen vereist en wordt het voor de machine moeilijker om het wasgoed te wassen. Als het op een droger aankomt, bespaart u 20% elektriciteit als u de centrifugeercyclus in een wasmachine gebruikt voordat u met het droogproces begint. U kunt ook proberen te wassen met de laagste watertemperatuur die voldoende is voor kwaliteitswas. Zet de machine niet aan als u slechts de helft van de trommel hebt geladen, aangezien de volle trommel altijd energiezuiniger is. De was zal niet goed wassen als je de trommel te vol stopt met kleding, dus denk daar ook eens over na. Alleen witte was wordt gewassen op een temperatuur van 200 graden Fahrenheit. Zet de vaatwasser pas aan als hij vol is. Onderhoud en reinig de binnenkant regelmatig en controleer het zoutpeil en het filter. Verwijder grote etensresten van de vaat voordat u deze in de vaatwasser plaatst.

Voor snelle, efficiënte en vakkundige reparatie van witgoed machines, kunt u bij witgoed reparatie Amsterdam rekenen op de beste service en dienstverlening.
Reparatie, maar ook aanschaf van een nieuwe machine zijn bij ons mogelijk.
Ons team is goed geschoold en krijgen alle mogelijke trainingen, waardoor wij de reparatie service kunnen verlenen waar u om vraagt. Bij ons is de klant nog altijd koning.

Bel gerust voor informatie of maak een afspraak met uw witgoed monteur.