Miele reparatie Amsterdam

Miele reparatie Amsterdam

Miele reparatie Amsterdam weet de meest voorkomende storingen relatief eenvoudig te verhelpen, waardoor bijvoorbeeld uw koelkast mogelijk nog een lang leven beschoren is!miele reparatie amsterdam

Een kapotte koelkast kan verschillende oorzaken hebben. De meest voor de hand liggende afwijking is dat uw koelkast niet meer koelt. Dit kan simpelweg gebeuren omdat de motor ermee stopt, maar meestal is er meer aan de hand. Het is goed om te weten dat een haperende of geheel gestopte koelkast nog lang geen reden is om meteen tot nieuwkoop over te gaan!

Zo kan het erg simpel zijn: Kapotte deurrubbers bijvoorbeeld, waardoor de koelkast in zijn geheel ontregeld kan raken. Tegenwoordig zijn deur rubbers minder duurzaam dan voorheen, wat te maken heeft met aangepaste Europese wetgeving op het gebruik van pvc. Daardoor zijn moderne rubbers zachter én kwetsbaarder, onder andere voor het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen die juist in de keuken vaak gebruikt worden. Wanneer de rubbers het begeven en de koelkast niet goed meer sluit, zal hij veel harder en langer moeten werken om op temperatuur te blijven wat fatale uitwerkingen kan hebben op de andere elementen van uw ijskast. Wellicht merkt u dat deze langer of harder draait dan u gewend bent? Slechts een nieuwe set rubbers kan de zaak al verhelpen! Miele reparatie Amsterdam zet deze er zo voor u in, netjes op maat en gewoon bij u thuis.

Miele reparatie Amsterdam

Maar ook wanneer het om een gecompliceerdere technische storing gaat, bent u bij Miele reparatie Amsterdam aan het juiste adres. Een haperende motor bijvoorbeeld, die vaak het eerst ontdekt wordt doordat uw ijskast of vriezer vreemde geluiden produceert. Of doordat deze niet goed meer koelt, waardoor uw etenswaren sneller bederven of er veel vocht / condens in uw koelkast achter blijft. Ook dergelijke problemen kunnen door onze technici effectief worden verholpen, waardoor uw weer jaren door kunt met uw koelkast of vriezer.

Voor de meest uiteenlopende reparaties en storingen aan alle merken koelkast en vriezer bent u bij ons aan het juiste adres! Onze witgoed monteurs zijn vakbekwaam en degelijk gecertificeerd, waardoor uw witgoed altijd in professionele handen is. Vandaar onze uitstekende garantie op alle witgoed reparaties in Amsterdam en omstreken!