Wasdroger kapot Amsterdam

Wasdroger kapot Amsterdam snel weer hersteld door ons team van vakkundige wasdroger monteurs in Amsterdam. Meestal is uw machine dezelfde dag werkend. Bel nu uw wasdroger monteur Amsterdam.

Als u wasdroger het begeeft, bent u wellicht geneigd om meteen aan vervanging te denken. Vaak is het echter voordeliger om uw droger professioneel te laten repareren, bijvoorbeeld door Witgoed Reparatie Service Amsterdam! Wij bieden  snelle reparatie service aan huis voor alle bekende merken wasdrogers.

Wasdroger kapot  Amsterdam hanteert voordelige tarieven voor alle reparaties aan uw automatische wasdroger. Ons vaste onderzoekstarief bedraagt 60 euro (voor de postcodes 1011 tot en met 1019 bedraagt het tarief 75 euro voor onderzoek), voorrijkosten inbegrepen. Als u bedenkt wat een nieuwe droger gaat kosten, dan is een bezoek van onze gespecialiseerde technicus zeker de moeite waard! 
Wasdroger kapot Amsterdam

Wasdroger reparatie van alle merken, waaronder:

AEG, ASKO, Baumatic, Beko, Miele, Bosch, Candy, Bauknecht, Samsung, SMEG, Hoover, Daewoo, Dyson, EDY, ETNA , Exquisit, Fagor, Hotpoint, Ariston, Indesit, Küppersbusch, LG, Electronics, MSystem, Miele,
Neff, Pelgrim, Solitaire, Zanussi, Siemens, Whirlpool.

Wanneer

Onze technische experts zorgen ervoor dat iedere reparatie snel en professioneel wordt uitgevoerd.
Wij zijn trots op de kwaliteit van ons werk. Indien wij uw wasdroger niet kunnen repareren, dan kan niemand dit!

Met behulp van de modernste gereedschappen en kennis van witgoedreparatie kunnen wij dezelfde dag service bieden. Uiteraard heeft dezelfde dag service wel een limiet, afhankelijk van de tijd op de dag dat u belt en het werk dat uitgevoerd dient te worden. De meeste onderdelen hebben wij wel op voorraad, maar het kan altijd gebeuren dat een bepaald onderdeel toch besteld moet worden, hetgeen enige vertraging van de reparatie kan opleveren.

Bel direct voor een afspraak met uw wasdroger monteur in Amsterdam.