Witgoed reparatie Amsterdam Noord

Witgoed reparatie Amsterdam Noord

Witgoed reparatie Amsterdam Noord voert reparaties uit aan de meeste uiteenlopende machines, zoals wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast en vriezer.witgoed reparatie amsterdam noord

Koelkasten zijn bijvoorbeeld van die machines, waar geen enkel huishouden meer buiten kan. Ga bij een kapotte koelkast niet meteen van het ergste uit, maar haal een professionele monteur erbij!

Witgoed reparatie Amsterdam Noord is uw eerste keus voor iedere vorm van koelkast of diepvries-reparatie in de regio Amsterdam en daarbuiten. Bij ons kunt u snel terecht, bent u verzekerd van objectief advies en duurzaam resultaat en betaalt u nooit meer dan nodig!

Witgoed reparatie Amsterdam Noord

Wellicht werkt u koelkast nog gewoon, maar vermoedt u toch dat er iets mis is. Dit kan het geval zijn wanneer de koelkast meer geluid produceert dan u gewend bent, of wanneer er lekkage optreedt. Ook kan het gebeuren dat de koelkast almaar door blijft draaien, of juist draait zonder te koelen. Dergelijke problemen aan uw koelkast heeft onze monteur dadelijk voor uw opgelost, wanneer uw ijskast weer draait als nieuw! Belangrijk is wel dat u niet te lang wacht voordat u een monteur erbij haalt, zodat het eventuele gebrek niet de kans krijgt om een aaneenschakeling aan andere storingen op gang te brengen.

Toch is er wel het één en ander wat u eerst even na kunt gaan, wanneer u koelkast weliswaar nog draait maar de prestaties benedenmaats lijken te blijven. Het spreekt voor zich dat een De-Frost model, dat u handmatig dient te ontdooien, daadwerkelijk met regelmaat van overmatig ijs en rijp ontdaan dient te worden. Doet u dit niet, dan zal dit niet alleen negatief uitwerken op het stroom verbruik van uw koelkast maar tevens ervoor zorgen dat deze niet optimaal meer koelt. Snel ontdooien kan het probleem wellicht in z’n geheel al verhelpen.

Ook is het belangrijk dat een ijskast of vriezer altijd voldoende ventilatieruimte om zich heen heeft. Dat kan, afhankelijk van het model, ruimte achter of naast de koelkast zijn. In uw gebruikshandleiding leest u hier meer over. Daarnaast moet u ervoor zorgen dat de roosters aan de achterkant van het apparaat regelmatig ontdaan worden van overmatige stof- en vuilophopingen, indien deze aanwezig zijn. Dit kan eenvoudig met een stofzuigen, haal hiervoor wel eerst de koelkast uit het stopcontact.

Bieden deze onderhoudshandelingen geen uitkomst, bel dan uw betrouwbare witgoed monteur bij witgoed reparatie Amsterdam!