Witgoedmonteur Amsterdam Noord

Witgoedmonteur Amsterdam Noord

Witgoedmonteur Amsterdam Noord met veel ervaring op het gebied van witgoed reparatie in Amsterdam Noord. De witgoedmonteur helpt u graag met uw witgoed reparatie. Meestal is uw witgoed dezelfde dag weer werkend. witgoedmonteur amsterdam noord

Wij zijn uw witgoed monteur voor alle merken zoals:

AEG, ASKO, Baumatic, Beko, Miele, Bosch, Candy, Bauknecht, Samsung, SMEG, Hoover, Daewoo, Dyson, EDY, ETNA, Exquisit, Fagor, Hotpoint, Ariston, Indesit, Küppersbusch, LG, Electronics, MSystem, Miele,
Neff, Pelgrim, Solitaire, Zanussi, Siemens, Whirlpool.

Het is absoluut waar dat apparaten ons dagelijks leven veel gemakkelijker maken, maar het hebben van een apparaat betekent niet alleen dat je er een aanschaft. Er zijn mythen over het onderhoud van apparaten die uw budget verspillen en mogelijk schade veroorzaken, ook al zijn moderne apparaten energiezuinig. In dit artikel zullen we enkele van de meest voorkomende mythes over het onderhoud van apparaten opsommen.

Witgoedmonteur Amsterdam Noord

Spoel uw vaat af voordat u gaat wassen – niet!

Het is u wellicht opgevallen dat op veel pagina’s over het onderhoud van apparaten wordt voorgesteld om uw vaat voor te spoelen voordat u deze in de vaatwasser plaatst. Het kan u echter geld kosten. Zowel vaatwassers als afwasmiddelen zijn gemaakt om optimaal te presteren als de vaat vuil is. Als het gaat om wasmiddelen, hangt hun prestatie af van het niveau van voedsel of vet dat aan de vaat blijft kleven, terwijl vaatwassers sensoren gebruiken voor het waterniveau. Dit bepaalt het moment waarop de vaat schoon is, zodat het apparaat weet welk programma het moet draaien. U kunt echter tot twintig liter water gebruiken om uw vaat voor te spoelen. Aangezien de vaatwasser vijf keer minder water nodig heeft om je afwas te doen, is het vrij logisch dat het een goed idee is om ze van het overgebleven vuil te schrapen. maar voorspoelen wordt afgeraden.

Gebruik meer wasmiddel om beter schoon te maken – niet!

Het is begrijpelijk dat wasmachines tegenwoordig veel minder water gebruiken voor cycli, maar we moeten rekening houden met de hoeveelheid wasmiddel die we gebruiken. Mensen volgen de kinderlijke logica om te geloven dat meer wasmiddel voor een betere reiniging zorgt, maar dit kan resulteren in een laagje wasmiddelresten op de vaat of kleding. En als u te veel wasmiddel gebruikt, vermindert dit de prestaties en levensduur van het apparaat door te veel schuim.

Kleding wordt alleen goed gewassen in heet water – niet!

Het is een verlangen van ons allemaal om perfect schone en heerlijk ruikende kleding te hebben, en we begrijpen allemaal dat opnieuw wassen niet goed werkt. Dit is de reden waarom we de mythe kunnen horen dat kleding niet goed kan worden gewassen met koud water. Integendeel, wasmachines zorgen tegenwoordig voor een zeer efficiënte reiniging met watertemperaturen van koud tot negentig graden. Wasmachines gebruiken ongeveer negentig procent van de energie voor het verwarmen van water. Dit betekent dat wassen meer kost als je watertemperatuur hoger is.

Bespaar geld door een oude koelkast te bewaren – niet!

Sommigen denken misschien dat ze geld kunnen besparen door een oude koelkast in een ander deel van hun huishouden te bewaren wanneer ze in hun keuken investeren, maar zoals we al zeiden – niet! Het gebruik van het oude apparaat leidt tot hoge elektriciteitskosten, die veel duurder zijn dan de aanschaf van een nieuwe, energiezuinige koelkast.

Ons team van witgoed monteurs in Amsterdam staat 6 dagen per week paraat om uw machine te repareren.
Zij zijn snel, efficiënt, vakkundig en betrouwbaar en hebben dienstverlening hoog in het vaandel staan. Wij streven altijd naar optimale klantenservice.
Zoekt u een witgoedmonteur in Amsterdam en omstreken, bel ons dan nu.